Martinus Mare

De voorpagina van de maandeditie van onze nieuwsbrief; de Martinus Mare

Wij vinden het belangrijk om onze vrienden regelmatig op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen onze stichting en de rijke geschiedenis van ons dorp te delen. Daarom sturen we maandelijks een nieuwsbrief met boeiende updates en wetenswaardigheden. We noemen deze nieuwsbrief de ‘Martinus Mare’. Het eerste deel van deze naam is afgeleid van de patroonheilige waarnaar de parochie al in 1464 genoemd werd. ‘Mare’ betekent ook wel bericht of bekendmaking.

 In deze maandelijkse nieuwsbrieven vind je informatie over recente evenementen, projecten waar we aan werken, en andere belangrijke aankondigingen. Zo blijf je direct betrokken bij alles wat er speelt binnen onze stichting. Maar dat is niet alles!

Eenmaal per kwartaal publiceren we een lange versie van onze ‘Martinus Mare’.  In deze speciale editie nemen we de tijd om dieper in te gaan op de geschiedenis van ons dorp. Hierin vind je vaste rubrieken, boeiende artikelen en verhalen die ons erfgoed in de schijnwerpers zetten.

We sturen de nieuwsbrieven steeds op de 15e van de maand aan onze vrienden. Ben je nog geen vriend, dan moet je wachten totdat de volgende korte of lange editie verschijnt en die hieronder downloaden.  

Hier komt nr. 5. Op 15 maart versturen we die aan onze vrienden.

Wil je niet wachten totdat je die kunt downloaden, overweeg dan eens om ‘vriend’ van onze stichting te worden