Het abrupte einde …..

(Click here for information in English)

Ad van Uffelen schreef samen met Frank van Overveld, een indrukwekkend boek over de drie crashes die in WOII in de gemeente Rucphen hebben plaatsgevonden. De eerste exemplaren van  dit boek hebben we op 22 juni tijdens de herdenkingsceremonie uitgereikt aan een aantal speciale gasten.

Natuurlijk willen we iedereen in de gelegenheid stellen om in het bezit te komen van dit rijk geïllustreerde, meer dan 350 pagina’s, tellende boek. Door het inzetten van een subsidie van het ‘Mastboom-Brosensfonds’ hebben we de prijs weten te beperken tot slechts € 29,95.

Als je dit boek wil ontvangen stuur dan een mail naar penningmeester@rucphentoenennu.nl vermeld uiteraard je naam, adres en e mailadres. Als je liever een Engelse versie wil ontvangen, vermeld dat dan ook. We sturen je dan een factuur en na betaling hiervan bezorgen we in de gemeente Rucphen het boek gratis bij je thuis  of je kunt het ophalen. Buiten de gemeente verzenden we de boeken met PostNl. Je betaalt dan zelf de verzendkosten van € 7,65 of je haalt het zelf gratis op.